Nggedabrus Ngomongno Sepeda Lanang…

Perhatian : Artikel ini khusus saya dedikasikan untuk orang jawa atau yang bisa berbahasa jawa. Dan menu artikel jawa sudah lama tidak CB sajikan.

pulsar_200_ns_08.jpg

Assalamualaikum dolor, wah wes pirang taun rek gak nulis artikel jowo:mrgreen: . Wes tresno aku karo sampean sampean. Ena’ke dino iki nggedabrus sepada semprot ae yo cak seng luweh menarik. Ngomongno bebek nggarai lesu, nek ngomongno skutik kok kurang lanang jare. Sampean lak wes seh ngerti taun iki akeh peda lanang seng metu, Ketokane apik apik pisan. Koyok KTM inul Duke, Pulsar rongatos mudo, GW rongatos seket, dorong jarene Honda arep ngetokno Peda lanang seng nggawe sasis tralis, Tiger anyar seng jarene wingi wes metu prototipe’e (emboh tipe opo, mboh tipe politron opo tipe soni).

Tak akoni apik apik pedae, mesine yo banter banter. Opomaneh Pulsar rongatos seng nyar, wes bodine sangar mesine yo gak kalah sangar. Nggawe busi telu loh, sangar to? Busiku ae mek siji kadang lemes kadang atos, tapi seng jelas nek isuk mesti atos:mrgreen: . Kiro kiro sampean arep tuku seng endi cak, Honda, Bajaj opo Suzuki. Nek niat tuku nabung saiki, ben mengko nek wes metu pedae gak kepotok’an.

Opo mek bondo ndelok tok koyo aku ngene iki. Arep tuku yo gak nduwe duwek, mosok arep nggawe duite morotuo. Timbangane dipekso ngredet teros kebulet utang karo rentenir tambah blaen cak. Iso turu pasar bantalan gobes gulingan waloh dikeloni karo wong gendeng. Tapi mek digawe gambaran, Pulsar 200ns melbu kene skitar april nek gak mei. Tralise Honda paleng akhir taon, Tiger anyar sek dorong ngerti. Duke paling pertengahan taun.

ktm-125-duke-1-4ddcbf03a2db1.jpg

Masalah rego, prediksine Pulsar rongatos rolikor sampe telulikor juta, Duke nemlikor sampe telusiji juta, GW250 40 juta. Wes saiki sak karep sampean arep tuku seng endi, tapi ojok sampe kebulet utang loh:mrgreen: . Luweh mending nduwe bebek elek tapi sek iso guyon ngakak nang warung kopi, timbangane nduwe peda anyar tapi mrengut ae mikirno cicilan.

Posted by Wordmobi

41 thoughts on “Nggedabrus Ngomongno Sepeda Lanang…

  1. pedhah anyar lek disawang-sawang nggarai gak iso turu cak…
    ndog menyo cak.., aku cumak iso ngeces ae nyawang p200ns…
    wkwkwk…๐Ÿ˜€

  2. lha kuwi bener cak CB. Lha kabeh pabrikan podho nambah sirah cekot2, soyo suwe modhele soyo akeh lan soyo apek, nanging dhuwite sik ora nyekel ki piye.? Wkwkwkwk…..
    Sing penting anak bojo podho waras, mangan sik kelar sdino ping telu, kerjo yo sik kelar ben dino, kuwi sing jarang disyukuri. Masya Allah, wastaghfirullah…
    Wis, saiki disyukuri sing eneng wae, ra yo ngono cak??

  3. iyo cak..sepeda motor anyar apik2..dadine pengen..
    umpomo dhuwitku akeh tak tuku kabeh..hehe..
    yo seng penting sesuai kebutuhane ae yo cak..sak onone dsik dsyukuri..
    sepeda mongtor kroso kpenak yen dtumpaki mergane diramut karo dsyukuri..
    artikele apik cak,tp busine pulsar rongatus sing kbehe telu isek kalah ampuh busi sijine menungso..haha

  4. Nek aku komen opo yo… Aku ra ngerti boso jowo sing apik mas cafebiker…. Ngertine sing kasar wae… Hehehe. Salut karo mase.. Bangga nggoni bosone dhewe….
    Maaf bahasa jawa ane acak2an nih…

  5. jan tenan, moco karo ngguya ngguyu koyo wong gendheng, tp pancen isone mung ndelok thok, disawang mengko suwe suwe ilang dewe.
    Bener kandhane konco kabeh, yen kudu nduwe syukur kabeh, senajan pedhahe elek seng penting iso kanggo nyambut gawe.
    duwek’e diinggahno kanggo tuku seng luweh anyar maneh.
    cukp sak mene disik dulur, matur suwun

  6. Wah awakku saiki gak patek tertarik ambek sepedah je….
    Seng wes ono ae tak openi.
    Lek duwe dhuit sak rega pulsar 200 tak gawe sing muate akeh..ae…ra kodanan pisan.

  7. wes, pancen kudune diopeni sing saiki ana, Mbok wae gusti paring rejeki sing luwih, bisa tuku montor sing anyar.. paling ora yo bisa ngicipi rasane lah.. amiinnn

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s